Diett er lett 11.10.2017, kl. 12:35

Det å spise mat er ikke alltid like lett når man er super hoven og har vondt for å gape. Men når jeg kan spise havregrøt med proteinpulver og litt Steviadråper så er det ikke vanskelig å fortsette på diett. Føler ikke at jeg er på diett i det hele tatt når jeg kan spise så mye god mat som det jeg kan. Mat som dekker sukkersuget, metter og er lett å lage.

Når man ikke er så fan av å stå i timesvis på kjøkkenet for å preppe mat for flere dager så er dette perfekt for meg:D på matplanen jeg har fått så står det hva jeg skal spise på grammet, og det gjør at dette er noe jeg faktisk klarer å gjennomføre!

Har som sagt gått på denne dietten verdens beste Coach Christine har satt opp til meg i 9 uker. Det har gitt mer resultater enn jeg kunne forestille meg. Gøy når de rundt meg ser forskjell, for jeg blir virkelig blind på meg selv og det jeg ser i speilet:)

Om du er nysgjerrig og ønsker coaching fra de beste så gå inn på www.strongbody.no (ikke sponsing :P )

Nå er det frokosttid her:D litt sent, men å gå på Nobligan før jeg legger meg gjør at jeg sover mye og super svimmel når jeg våkner. Så da blir det litt sen frokost:) Så nå skal jeg kose meg med havregrøten min under teppet.

Ha en fin dag babes🖤

//Isabella

#strongbody #strongbody_no #sunn #fitness #diett #kosthold #bikinifitness

isabellasfitlife

VelkommenBlogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits